Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Stratos
elsqenfrdeit

Ξενάγηση και φωτογράφιση Παναιτωλικού στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου

Επίσκεψη κ. Μπένου...

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 και στις 12.30 μμ, στα πλαίσια των δράσεων που έχει αναλάβει ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού κ. Κωστούλαςγια την ανάδειξη της Αρχαίας Στράτου, επισκέφθηκαν τον Αρχαιολογικό χώρο Στράτου η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με την τεχνική της ηγεσία, μέλη του Δ.Σ., καθώς και ο ίδιος ο κ. Κωστούλας. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου από την υπεύθυνη για την Αρχαία Στράτο Αρχαιολόγο κ. Χαβέλα Κωνσταντούλα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο και στους γύρω χώρους για τις ανάγκες της ομάδας, συνεχίζοντας έτσι τις δράσεις για την ανάδειξη της Αρχαίας Στράτου που είχε αναλάβει ο κ.Κωστούλας με την υιοθεσία της από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

Στο χώρο παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στράτου κ, Πατσέας Αναστάσιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Κωστούλα για τις συντονισμένες προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη της Αρχαίας Στράτου.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
 

 

SSLTimeout.